Cankareva 23, Novi Sad +381 21 382 97 85 info@lambdaconsulting.rs

O nama

Hoćete da saznate više o našoj kompaniji? Na pravom ste mestu. Na ovoj stranici ćete naći sve odgovore na vaša pitanja.

Ko smo mi?

Lambda Consulting je konsalting firma za regrutovanje programera za rad na različitim projektima za naše klijente iz Nemačke. Mogućnost posredovanja u zaposlenju i drugih zanimanja za rad u Nemačkoj.

Šta tražimo?

Perspektivne i profesionalne IT stručnjake. Angažovane i posvećene osobe za timski rad sa znanjem Engleskog ili Nemačkog jezika. Takođe smo u potrazi za radnicima različitih zanatskih i dr. struka za rad u Nemačkim firmama.

Šta nudimo?

Siguran i stalan posao. Konkurentne zarade na tržištu. Rad od kuće sa povremenim odlascima u inostranstvo. Odlične međuljudske odnose. Pomoć u dobijanju radne dozvole.

Naša priča

Lambda Consulting Srb je konsalting firma za regrutaciju programera na tržištu Balkana. Nastali smo kao ćerka firma Lambda Consulting Germany i Progiton GmbH koji već dugo godina rade projekte za najpoznatije kompanije u Nemačkoj u oblasti osiguranja, automobilske industrije i bankarskog sistema. 

Uredbom Vlade Nemačke omogućeno nam je i da posredujemo u zapošljavanju drugih deficitarnih kadrova za rad u Nemačkoj. 

U potrazi smo za perspektivnim i iskusnim programerima sa odličnim znanjem Engleskog ili Nemačkog jezika. Nudimo siguran posao i konkuretne zarade u skladu sa vašim iskustvom i znanjem. Rad je uglavnom remote sa povremenim poslovnim angažovanjem u našim kancelarijama u Hanoveru, Nemačka.  

Takođe smo u potrazi za radnicima drugih oblasti kao što su zanatstvo, saobraćaj, građevinarstvo, arhitektura i dr. 

Close Menu